Ik zal me even voorstellen!

Mijn naam is Karin Kasten, ik ben 64 jaar en naast mijn interesse in de algemene schoonheidszorg zoals het verzorgen en gezond houden van huid, haar, handen, nagels en gezicht, ben ik me meer en meer gaan verdiepen in het verzorgen van voeten. Hierin heb ik me dan ook gespecialiseerd.

Voetverzorging vind ik één van de dankbaarste behandelingen die je kunt uitvoeren. Mensen hebben allerlei klachten, lijden soms helaas veel pijn; als voetverzorger wil ik hen hier vanaf helpen.

Voor cliënten met niet al te ernstige voet- en/of nagelproblemen is het cosmetische aspect van een behandeling tevens een ware weldaad voor hun voeten. Als de voeten ontspannen zijn, zijn lichaam en geest dat ook. Bovendien zien de voeten er dan ook prachtig en verzorgd uit.

Als gediplomeerd pedicure hecht ik veel waarde aan uitleg, voorlichting en hygiëne. Ook persoonlijk contact met een cliënt vind ik belangrijk. Voor een nieuwe cliënt plan ik altijd meer tijd in voor de eerste behandeling, om rustig kennis te maken, zaken uit te kunnen leggen en een goede analyse te maken.

Bij mij bent u verzekerd van persoonlijke aandacht. Ik ben pas tevreden als u dat ook bent!

Hygiëne staat bij mij hoog in het vaandel!

Alle instrumenten worden na elke behandeling grondig gedesinfecteerd en gesteriliseerd.

Wenst u eerst persoonlijk contact dan sta ik u graag telefonisch te woord, of voel u vrij om eerst informatie in te winnen. Neem dan contact met me op!

Ik hoop u spoedig te zien voor een ontspannen, heilzame en gezellige voet- en/of handbehandeling!

Karin Kasten

----

Winnaar Publieksprijs 2018 Het Krantje Leidschendam-Voorburg

voetenspreuk_6.png